Hopp til innhold

L’easy gir deg raskt lån uten sikkerhet

L’EASY minilånleasy lån

Du har sikkert hørt om L’EASY, den meget vellykkede leverandøren av hvitvarer og teknikk. Du vet kanskje at de også tilbyr forbrukslån inntil 50 100 kroner, noe som faller inn i kategorien smålån. Men visste du at du også kunne ta et såkalt minilån hos dem? Det handler om summer mellom 5000 og 1 000 kroner som du kan søke om og tjene flere flotte fordeler. Hvis du er ute etter et raskt og relativt lite lån, da er minilånet noe du bør sjekke ut.

La oss se nærmere på de fantastiske fordelene ved minilån hos L’EASY. For det første trenger du ingen garanti. For det andre er det du som velger når du skal gi pengene tilbake, og for det tredje kommer lånet med en rente- og gebyrfri periode på hele to måneder! Du har altså stor kontroll over når og hvor mye om gangen du betaler tilbake.

Hvordan fungerer det

Jo mindre er lånet, desto høyere blir renta, og slik er det overalt. Bankene må jo leve av noe. Rentene ved minilån er 34,54% i gjennomsnitt. Men som sagt har du kontroll over hvor fort du betaler lånet ned – om du gjør det over fem år, betaler du nesten halvparten av lånet i renter, men dersom du velger å gjøre det på en kortere tid, koster det betydelig mindre.

Det går derfor an å betale lånet ned så snart som mulig. Med L’EASY minilån kan du gjøre det først etter ett år, men du må ikke glemme de to rentefrie månedene! Hvis det likevel passer deg bedre, kan du også utsette nedbetalingen til 35 måneder. Ellers koster det 696 kroner å opprette lånekonto, og ytterligere 45 kroner i termingebyr, men disse utgiftene er medregnet når renta skal bestemmes.

Hvordan søke om forbrukslånet?

L’EASY minilån søker du enkelt om gjennom nettsidene til selskapet. Søknadsskjemaet er svært kort i forhold til hva enkelte banker krever når du skal søke om forbrukslån, og her fyller man ut kun de enkleste personalia og kontonummer. Banken tar kontakt med deg snarest mulig dersom de ønsker å tilby deg et lån, og sjelden tar dette mer enn et par virkedager.

Hvordan søker du?

Det holder med å besøke L’EASY sin hjemmeside, velge lånetype og fylle ut skjemaetleasy lån som er kort og enkelt. Søknadene behandles på svært kort tid slik at du kan regne med noen få dagers ventetid før du får kontakt fra selskapet.

Selv om det er helt enkelt å søke om minilån, er det noen få krav du likevel må oppfylle. Lånet er ikke tilegnet personer som er yngre enn tjue år, som ikke har faste inntekter, som ikke er norske stastborgere eller som har hatt norsk arbeids- eller oppholdstillatelse i mindre enn to år, samt personer som foreløpig har betalingsanmerkninger.

Ønsker du å finne et lån på minuttet som passer til deg kan du besøke www.låne-penger-på-dagen.no. Her finner du svært nyttig informasjon om forskjellige lånegivere med rask utbetaling.